Despre GrouPrice?

Site-ul www.grouprice.ro, aflat in proprietatea GrouPrice Soft & Services SRL, ofera colaboratorilor sai strategii de marketing pentru promovarea imaginii firmei si comercializarea diverselor produse/servicii catre utilizatorii/abonatii site-ului.


GrouPrice Soft & Services SRL nu corespunde statutului de vanzator/furnizor, participand doar la procedura de promovare si distributie in exclusivitate a produselor/serviciilor furnizorilor sai, si doar ca tert intermediar.


Site-ul www.grouprice.ro ofera utilizatorilor/abonatilor participanti cu success la o anumita oferta Cupoane valorice electronice.

Cuponul corespunde valorii afisate si achizitionate in urma participarii la realizarea ofertei.

Cuponul urmeaza a fi valorificat in conditiile impuse de furnizor, prezentate si acceptate in acelasi moment cu oferta si achizitionarea sa, ceea ce va da dreptul de a primi de la Furnizor, produsul/serviciul pentru care este valabila oferta la care ati participat.


Echipa GrouPrice va incerca sa negocieze cat mai bine pentru dumneavoastra, intentionand sa va ofere reduceri cat mai mari din pretul initial al produsului sau al serviciului.

Pretul de care dumneavoastra beneficiati este rezultatul muncii si meritul intregii echipe GrouPrice, iar ceea ce dumneavoastra trebuie sa achitati ca pret final este constituit din diferenta dintre pretul initial si o reducere de maxim 98%.

La obtinerea acestei diferente majore de pret, contribuie fiecare dintre dumneavoastra care la un anumit moment dat activeaza o oferta, intrunind numarul minim de achizitionari cerut de furnizorul serviciului/produsului oferit.

Doar IMPREUNA FACEM DIFERENTA si atingem target-ul pretului potential.


Daca nu sunteti lamurit cum este posibil va rugam sa urmariti sectiunea Cum functioneaza? si Intrebari frecvente


Pentru orice intrebari suplimentare ne puteti CONTACTA sau lasa un FEEDBACK.INFORMATII DESPRE COMPANIE


www.grouprice.ro este proprietatea GrouPrice Soft & Services SRL
Sediul Social: Bulevardul Iuliu Maniu, nr 59, Sector 6, Bucuresti
Birou/Punct de lucru: Vasile Lascar, Nr. 5-7 (Cladirea I.S.P.H.), Etaj 6, Birou 617, Sector 2, Bucuresti
CUI: RO26370937
Telefon: 031 7100 860 / 031 710 08 60
Gsm: 0756 645 512 / 0752 127 164
Email: office@grouprice.ro
Web: www.grouprice.ro